Lepelfeest

Het is een zuur besluit, maar LepelFeest gaat dit jaar helaas niet door. Regels en voorwaarden maken het op dit moment onmogelijk om van Lepelfeest ook een feest te maken. Volgend jaar 3 + 4 + 5 september 2021 slaan we ons kamp weer op in de bossen van Epe.

In de traditie van succesvolle buitenlandse lepelfestivals zoals Taljfest in Zweden, Spoonfest in Engeland, Greenwoodfest in Amerika en SpoonJam in Australie is er nu ook een Nederlandse editie. Na een succesvol eerste Lepelfeest in 2018, en 2019 komt er ook een Lepelfeest2020; het Nederlandse lepel festival voor vers hout bewerkers op zaterdag 5 & zondag 6 september 2020. We slaan wederom onze tenten op in de bosrijke omgeving van Landgoed Welna op de Veluwe en vullen het met een rijk aanbod aan workshops, technieken, clinics, en presentaties van:

Jan Harm ter Brugge | Hout van bomen
Nico Wispelaere
Harald Lamon | Bushcraft West
Martijn van Gerwen | Het Noeste Leven
Job Suijker | Vers Hout
Sjors van de Meer | Vers Hout
Maurits Sengers | Eemlepel

Lepelfeest

Datum:zaterdag 5 tot en met zondag 6 september 2020
Tijdsduur:zaterdag 09:00 ‚t/m zondag 16:00 uur
Locatie:Kamp Buitendoor, Landgoed Welna op de Veluwe.
Prijs:€ 165,- per persoon voor 2 dagen
.€ 110,- dagkaart per persoon voor alleen de zaterdag
.€ 95,- dagkaart per persoon voor alleen de zondag
.Het 2-daagse Lepelfeest is inclusief een kampeerplek voor je tent en verse vega/biologische maaltijden.

Route

De juiste ingang naar landgoed Welna zit op de kruising: Eperweg-Soerelseweg-Gortelseweg. Bij hm-paaltje 6.2.
Navigatie: voer in de kruising Soerelseweg en Gortelseweg in plaats Epe. Gortelseweg inrijden (zandpad met betonnen fietspad). Daarna steeds de eerste links nemen. Je kunt het kampterrein zien aan je linkerhand.

Route vanuit Nunspeet: A28 afslag 15 richting Epe. Na 3,5 km maakt de provinciale weg een scherpe bocht naar links, gemarkeerd met witte borden met rode pijlen. Dan na 200 meter rechtsaf, Gortelseweg.

Route vanuit Epe: A50 afslag 27 richting Epe. Deze weg (N309) richting Nunspeet blijven volgen. Vanaf rotonde de N795 inrijden. Na 3,1 km linksaf, Gortelseweg.

Bereken de route naar Lepelfeest.
Bekijk de locatie van Lepelfeest op de kaart.

Aanmelden

Stuur een mailtje met je naam en adres naar info@vers-hout.nl o.v.v. Aanmelding Lepelfeest.
Zodra je aanmelding binnen is, ontvang je een bericht met de betalingsgegevens en aanvullende workshopinformatie. Na betaling is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestiging.

Lepelfeest2020