Lepelfeest

In de traditie van succesvolle buitenlandse lepelfestivals zoals Taljfest in Zweden, Snittefest in Denemarken, Spoonfest in Engeland, Greenwoodfest in Amerika en SpoonJam in Australie is er ook een Nederlandse editie. Na succesvolle Lepelfeesten in 2018, 2019 en 2021 komt er ook een Lepelfeest in 2022; het Nederlandse lepel festival voor vers hout bewerkers op vrijdag 2, zaterdag 3 & zondag 4 september 2022. We slaan wederom onze tenten op in de bosrijke omgeving van het Kuinderbos in de Noordoostpolder en vullen het met een rijk aanbod aan workshops, technieken, clinics, en presentaties van:

Lepelfeest

Route

De ingang naar het Kuinderbos vind je aan de Hopweg 21, 8314 PX Bant. Het Lepelfeest terrein ligt links achterin op het Kuinderplasveld direct aan de Kuinderplas.

Bereken de route naar Lepelfeest.
Bekijk de locatie van Lepelfeest op de kaart.

Toegang tot het terrein krijg je op vertoon van het toegezonden Ticketnummer.

Fijn dat je mee gaat doen met Lepelfeest 2022!

Lepelfeest vieren we dit jaar op zaterdag 2 en zondag 3 september met de mogelijkheid om vrijdagavond al aan te komen.  Wil je bij je aanmelding s.v.p aangeven of je een extra kampeerovernachting wenst, een extra overnachting kost €10,-.

Voor het bedenken van het programma helpt het ons wanneer we weten welk niveau lepelsnijder je bent; beginner of gevorderd .

Graag bij aanmelding ook je  adresgegevens + telefoonnummer mee te sturen.

Website van Het Kuiderbos

Aanmelden

Stuur een mailtje met je naam en adres naar kaarten@lepelfeest.nl o.v.v. Aanmelding Lepelfeest2022.
Zodra je aanmelding binnen is, ontvang je een bericht met de betalingsgegevens en aanvullende workshopinformatie. Na betaling is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestiging.