Lepelfeest

Na het 5-jarige houten Lustrum in 2023 komt er ook een Lepelfeest in 2024; het Nederlandse lepel festival voor vers hout bewerkers op vrijdag 6, zaterdag 7 & zondag 8 september 2024. We slaan wederom onze tenten op in de bosrijke omgeving van het Kuinderbos in de Noordoostpolder en vullen het met een rijk aanbod aan workshops, technieken, clinics, demonstraties & presentaties.

Lepelfeest

Route

De ingang naar het Kuinderbos vind je aan de Hopweg 21, 8314 PX Bant. Het Lepelfeest terrein ligt links achterin op het Kuinderplasveld direct aan de Kuinderplas.

Bereken de route naar Lepelfeest.
Bekijk de locatie van Lepelfeest op de kaart.

Toegang tot het terrein krijg je op vertoon van het toegezonden Ticketnummer.

Fijn dat je mee gaat doen met Lepelfeest 2024!

Lepelfeest vieren we dit jaar op zaterdag 7 en zondag 8 september met de mogelijkheid om vrijdagavond 6 september al aan te komen.  Wil je bij je aanmelding s.v.p aangeven of je een extra kampeerovernachting wenst, een extra overnachting kost €20,-. Daarnaast horen we graag of je met een tent komt of een ander kampeermiddel zoals een camper of een hangmat.

Voor het samenstellen van het programma helpt het ons wanneer we weten welk niveau lepelsnijder je bent; beginner of gevorderd .

Graag bij aanmelding ook je telefoonnummer mee te sturen waarop je te bereiken bent.

Website van Lepelfeest

Website van Het Kuiderbos

Aanmelden

Stuur een mailtje met je naam en adres naar kaarten@lepelfeest.nl o.v.v. Aanmelding Lepelfeest 2024.
Zodra je aanmelding binnen is, ontvang je een bericht met de betalingsgegevens en aanvullende workshopinformatie. Dit zal rond mei 2024 zijn wanneer alle verse ingrediënten voor het 2024 bekend zijn.