Lepelfeest

In de traditie van succesvolle buitenlandse lepelfestivals zoals Taljfest in Zweden, Spoonfest in Engeland, Greenwoodfest in Amerika en SpoonJam in Australie is er nu ook een Nederlandse editie. Na een succesvol eerste Lepelfeest in 2018, en 2019 komt er ook een Lepelfeest2021; het Nederlandse lepel festival voor vers hout bewerkers op vrijdag 3, zaterdag 4 & zondag 5 september 2021. We slaan wederom onze tenten op in de bosrijke omgeving van Landgoed Welna op de Veluwe en vullen het met een rijk aanbod aan workshops, technieken, clinics, en presentaties van:

Lepelfeest

Route

De juiste ingang naar landgoed Welna zit op de kruising: Eperweg-Soerelseweg-Gortelseweg. Bij hm-paaltje 6.2.
Navigatie: voer in de kruising Soerelseweg en Gortelseweg in plaats Epe. Gortelseweg inrijden (zandpad met betonnen fietspad). Daarna steeds de eerste links nemen. Je kunt het kampterrein zien aan je linkerhand.

Route vanuit Nunspeet: A28 afslag 15 richting Epe. Na 3,5 km maakt de provinciale weg een scherpe bocht naar links, gemarkeerd met witte borden met rode pijlen. Dan na 200 meter rechtsaf, Gortelseweg.

Route vanuit Epe: A50 afslag 27 richting Epe. Deze weg (N309) richting Nunspeet blijven volgen. Vanaf rotonde de N795 inrijden. Na 3,1 km linksaf, Gortelseweg.

Bereken de route naar Lepelfeest.
Bekijk de locatie van Lepelfeest op de kaart.

Aanmelden

Stuur een mailtje met je naam en adres naar info@lepelfeest.nl o.v.v. Aanmelding Lepelfeest2021.
Zodra je aanmelding binnen is, ontvang je een bericht met de betalingsgegevens en aanvullende workshopinformatie. Na betaling is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestiging.

Lepelfeest2020