Agenda

Op deze pagina vind je de Eemlepel agenda met markten & activiteiten waaraan Eemlepel deelneemt, en demonstraties & workshops lepel snijden die Eemlepel organiseert.
Wil je ook een workshop lepel snijden toevoegen aan je evenement of activiteit?
Stuur ons een bericht met info en ideeën over je evenement.


2021


 • Op zaterdag 23 oktober organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij Het Groene Huis in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 23 oktober. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op 3 + 4 + 5 september is Eemlepel samen met een grote groep lepelsnijders te vinden op Lepelfeest op de veluwe bij Epe. Kijk op de website van Lepelfeest. Geef je op en doe mee met het leukste vershout festival van Nederland.

 • Op zaterdag 17 juli organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 17 juli. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 3 juli organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 3 juli. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 19 juni organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 19 juni. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 5 juni organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 5 juni. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 29 mei organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 29 mei. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • VERPLAATST NAAR LATER IN MEI >>Op zaterdag 15 mei organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 15 mei. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

2020


 • Op zaterdag 21 november organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij Het Groene Huis in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 21 november. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • VERPLAATST NAAR 21 NOVEMBER >> Op zaterdag 7 november organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij Het Derde Erf in Soest waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 7 november. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 24 oktober organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij Het Groene Huis in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 24 oktober. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zondagmiddag 11 oktober staat Eemlepel van 13:00 – 16:30 uur in de de Koninklijke Boomgaard van Paleis Soestdijk tijdens het oogstfeest. We nemen veel verse lepels mee die gesneden zijn uit het snoeihout van de Koninklijke Appel- en Perenbomen. Kijk voor meer informatie over de opendag op Boomgaard Soestijk.

 • Op zaterdag 10 oktober organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij Het Derde Erf in Soest waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 10 oktober. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 19 september organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij Het Derde Erf in Soest waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 19 september. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zondagmiddag 13 september staat Eemlepel van 13:00 – 16:30 uur in de de Koninklijke Boomgaard van Paleis Soestdijk tijdens het oogstfeest. We nemen veel verse lepels mee die gesneden zijn uit het snoeihout van de Koninklijke Appel- en Perenbomen. Kijk voor meer informatie over de opendag op Boomgaard Soestijk.

 • Op zaterdag 5 september staat Eemlepel op de Streekmarkt bij Het Lokaal op het Oliemolenhof van 10:00 – 17:00 uur. Kom langs, bekijk de verse lepels, schrijf je in voor een workshop lepel snijden – vier de zomer met ons mee!

 • Op zaterdag 29 augustus staat Eemlepel op de Streekmarkt bij Het Lokaal op het Oliemolenhof van 10:00 – 17:00 uur. Kom langs, bekijk de verse lepels, schrijf je in voor een workshop lepel snijden – vier de zomer met ons mee!

 • Op zaterdag 11 juli staat Eemlepel op de Streekmarkt bij Het Lokaal op het Oliemolenhof van 10:00 – 17:00 uur. Kom langs, bekijk de verse lepels, schrijf je in voor een workshop lepel snijden – vier de zomer met ons mee!

De Eemlepel activiteiten zijn weer van start!


 • UITGESTELD >> Tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 31 mei & zondag 1 juni staat Eemlepel met een verse voorraad Amersfoortse lepels op Lepeltje-Lepeltje 2020 bij het Burgemeester Brouwerplantsoen in Amersfoort.

 • UITGESTELD >> Op zaterdag 23 mei organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij Het Groene Huis in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 23 mei. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • UITGESTELD >> Op zondagmiddag 19 april staat Eemlepel in de de Koninklijke Boomgaard van Paleis Soestdijk. We nemen veel verse lepels mee die gesneden zijn uit het snoeihout van de Koninklijke Appel- en Perenbomen. Kijk voor meer informatie over de opendag op Boomgaard Soestijk.

 • UITGESTELD >> Op zaterdag 28 maart staat Eemlepel op de Lieve Lente Streekmarkt bij Het Lokaal. Kom langs, bekijk de verse lepels, schrijf je in voor een workshop lepel snijden – vier de lente met ons mee!

 • Op woensdag 26 februari organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij Het Groene Huis in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden woensdag 26 februari. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

2019


 • Op zaterdag 7 december organiseert Eemlepel een EXTRA workshop lepel snijden op Het Derde Erf in Soest waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 7 december. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 23 november organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij Het Groene Huis in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 23 november. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 26 oktober staat Eemlepel op de Streekmarkt bij Het Lokaal. Kom langs, bekijk de verse lepels en schrijf je in voor een volgende workshop lepel snijden bij Het Groene Huis.

 • In de herfstvakantie op woensdag 23 oktober organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij Het Groene Huis in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden woensdag 23 oktober. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober is Eemlepel aanwezig bij Vormgevers in Hout de jaarlijks terugkerende houtexpositie op Fort bij Vechten. Een Bolwerk gevuld met houtkunstenaars, houtzagers, houtdraaiers, houtbouwers, en lepelsnijders! Marsdijk 2, 3981 HE, Bunnik

 • Op zaterdag 28 september staat Eemlepel op de Streekmarkt bij Het Lokaal. Kom langs, bekijk de verse lepels en schrijf je in voor een volgende workshop lepel snijden bij Het Groene Huis.

 • Van vrijdag 20 t/m zondag 22 september, tijdens het Salt Makerfest, geeft Eemlepel workshops lepel snijden. Je handen kunnen niet anders dan uit de mouwen gaan tijdens de vele inspirerende workshops. De locatie het Salt Makerfest is het prachtige Kuiderbos in de Noordoostpolder.

 • In het weekend van 7 & 8 september ben ik met Eemlepel op Lepelfeest2019 en geef verschillende workshops lepel snijden; voor beginner en gevorderd. Het lepelevenement dat je niet mag missen!

 • Op Zondag 7 juli staat Eemlepel op de Houtmarkt bij Molen De Ster in Utrecht. Kom langs en neem een kijkje bij de kleurige verzameling van houtsnijders & houtbouwers.

 • Op zondag 30 juni staat Eemlepel van 11:00 u tot 17:00 op de Groenedag bij Het Groene Huis in Amersfoort met een verse voorraad lepels en informatie over de vers hout workshops. Een dag vol activiteiten over en in de natuur.

 • Op zaterdag 29 juni staat Eemlepel op de Streekmarkt bij Het Lokaal. Kom langs, bekijk de verse lepels en schrijf je in voor de volgende Workshop Lepel snijden op 23 oktober

 • Op zaterdag 25 mei organiseert Eemlepel de 4de editie van Hout in Mei; een houtvolle dag met workshop lepel snijden van 10:00 u tot 17:00. Geef je op voor Hout in Mei en leer lepel snijden en andere vershoutvaardigheden.

 • In de voorjaarsvakantie op woensdag 27 februari organiseert Eemlepel een winter workshop lepel snijden waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden woensdag 27 februari. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 19 januari organiseert Eemlepel een EXTRA winter workshop lepel snijden waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 19 januari. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

2018


 • Op zaterdag 15 december organiseert Eemlepel een EXTRA workshop lepel snijden waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 15 december. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 24 november staat Eemlepel op de Laatste Streekmarkt van 2018 bij Het Lokaal. Kom langs, bekijk de verse lepels en schrijf je in voor de volgende Workshop Lepel snijden

 • Op zaterdag 17 november organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 17 november. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden. (deze workshop is volgeboekt)

 • Op zaterdag 27 oktober staat Eemlepel op de Herfsteditie van de Streekmarkt bij Het Lokaal. Kom langs, bekijk de verse lepels en schrijf je in voor de volgende Workshop Lepel snijden

 • Op woensdag 24 oktober (in de herfstvakantie) organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden woensdag 24 oktober. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 22 en zondag 23 september kun je Eemlepel vinden op Lepelfeest; het eerste festival van lepelsnijders en vers hout bewerkers! Kijk op www.lepelfeest.nl en Lepelfeest voor meer info.

 • Eemlepel verzorgt een Extra Workshop Lepel snijden op zondag 29 juli bij Het Groene Huis tijdens de Tentoonstelling over Stadsbomen. De Tentoonstelling over Stadsbomen is te bekijken in Het Groene Huis van woensdag 11 juli 2018 tot maandag 27 augustus 2018, toegang is gratis. Kijk op de agenda van het Groene Huis voor meer activiteiten die in deze periode georganiseerd worden.

 • Op vrijdag 30 juni staat Eemlepel op de Smaak van de stad bij Het Lokaal. Kom langs, bekijk de verse lepels en schrijf je in voor de volgende Workshop Lepel snijden op 24 oktober.

 • Op zondag 27 mei staat Eemlepel van 11:00 u tot 16:00 op de Groenedag bij Het Groene Huis in Amersfoort met een verse voorraad lepels en informatie over de vers hout workshops. Een dag vol activiteiten over en in de natuur.

 • Op zaterdag 19 mei organiseert Eemlepel de 3de editie van Hout in Mei; een houtvolle dag met workshop lepel snijden van 10:00 u tot 17:00. Geef je op voor Hout in Mei en leer lepel snijden en andere vershoutvaardigheden.

 • Op vrijdag 27 april staat Eemlepel op de Koningsmarkt editie van de Streekmarkt bij Het Lokaal. Kom langs, bekijk de verse lepels en schrijf je in voor de volgende Workshop Lepel snijden op 19 mei a.s.

 • Zaterdag 31 maart a.s. geeft Eemlepel een demonstratie lepel snijden tijdens de 2e Feesteditie van de Smaak van de Stad. Kom langs en feest mee bij het heerlijkste groene initiatief van Amersfoort bij Het Lokaal.

 • Op donderdag 1 maart (in de voorjaarsvakantie) organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij Het Groene Huis waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op voor de workshop en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

2017


 • Op zondag 17 december staat Eemlepel op de Midwintermarkt van De Nieuwestad Oude Fabriekstraat, Amersfoort, van 11:00 tot 17:00 uur. Kom langs en maak je Kerstkadokeuze uit een van de vele unieke Eemlepels; een origineler lokaal kado vindt je niet!

 • Op woensdag 13 december staat Eemlepel op de Kerstmarkt van Natuurboerderij de Brinkhorst Wageningseberg 43, 3825 GR Amersfoort, van 13:00 tot 17:00 uur. Kom langs en maak je Kerstkadokeuze uit een van de vele unieke Eemlepels; een origineler lokaal kado vindt je niet!

 • Op woensdag 18 oktober (in de hersftvakantie) organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij Het Groene Huis waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op voor de workshop en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Zondag 10 september geeft Eemlepel een Spoonfulness workshop tijdens het Inspiratiefestival in Amersfoort. Gedurende korte clinics komen verschillende facetten van het lepel snijden voorbij; even uit je hoofd en met je handen aan de slag.

 • Zondag 28 mei a.s. organiseert Eemlepel de 2de editie van Hout in Mei ; een houtvolle dag met o.a. workshop lepelsnijden van 10:00 u tot 17:00 u bij Heerlijkheid Groot Weede te Hoogland. Geef je op en leer lepel snijden en andere vershoutvaardigheden.

 • Zondag 30 april a.s. geeft Eemlepel een demonstratie lepel snijden tijdens de De Brinkhorster Boerenmarkt . Kom langs en doe mee met een vers groen initiatief in Amersfoort Vathorst. De Brinkhorster Boerenmarkt gaat dit jaar 4X plaatsvinden.

 • Zaterdag 25 maart a.s. geeft Eemlepel een demonstratie lepel snijden tijdens de Feesteditie van de streekmarkt . Kom langs en feest mee bij het heerlijkste groene initiatief van Amersfoort.

Eemlepel agenda met markten, demonstraties, activiteiten en workshops lepel snijden