Agenda

Op deze pagina vind je de Eemlepel agenda 2024 met markten & activiteiten waaraan Eemlepel deelneemt en demonstraties & workshops lepel snijden die Eemlepel organiseert.
Wil je meedoen aan een workshop of wil je een workshop lepel snijden toevoegen aan je evenement of activiteit? stuur dan een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer naar info@eemlepel.nl. Wanneer je een Gmail account hebt check dan svp ook je spambox.


2024


 • Op 6 + 7 + 8 september is Eemlepel samen met een grote groep lepelsnijders te vinden op Lepelfeest in het Kuinderbos. Kijk voor meer info op de website van Lepelfeest. Geef je op en doe mee met het leukste vershout festival van Nederland.

 • Op zaterdag 24 augustus tref je Eemlepel aan op het jaarlijkse Oogstfeest van Hoeve Groot Zandbrink.

 • Van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli tref je Eemlepel aan op de eerste ZomerVlechtWeek in Frederiksoord. Een duik van een volle week in het ambacht van lepelsnijden en vlechten. Meld je aan door een bericht te mailen naar Heilien Tonckens: heilientonckens@gmail.com

 • Op zaterdag 22 juni tref je Eemlepel aan op de lokale versgroene Zwoele Zomermarkt op de Oliemolenhof in Amersfoort; European City of the Year. Op deze voorjaars Streekmarkt vind je een bonte verzameling aan heerlijke en handige producten van lokale smakerij & makkelij. Een uitgelezen kans om daarna de prachtige oude binnenstad van Amersfoort te verkennen die op steenworp afstand ligt.

 • Op zaterdag 15 juni organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 15 juni. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 11 mei organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 11 mei. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 13 april organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 13 april. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 23 maart tref je Eemlepel aan op de lokale versgroene Lieve Lentemarkt op de Oliemolenhof in Amersfoort; European City of the Year. Op deze voorjaars Streekmarkt vind je een bonte verzameling aan heerlijke en handige producten van lokale smakerij & makkelij. Een uitgelezen kans om daarna ook de prachtige oude binnenstad van Amersfoort te verkennen die op steenworp afstand ligt.

 • Op zaterdag 9 maart organiseert De Hazelaar in Soest een workshop lepel snijden in hun mooie workshopruimte in Soest. De workshop wordt gegeven door Eemlepel, is van 10:00 uur t/m 16:00 uur en is inclusief lunch. Je bevrijdt je eigen verse lepel uit een mooi stuk lokaal hout. Naast veiligheid en mesvaardigheid komen ook verschillende mesgrepen voorbij en leer je houtlezen: een taal die je nog vaak van pas kan komen. Meld je aan via de website van De Hazelaar.

 • Op zaterdag 17 februari organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 17 februari. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 20 januari organiseert De Hazelaar in Soest een workshop lepel snijden in hun mooie workshopruimte in Soest. De workshop wordt gegeven door Eemlepel, is van 10:00 uur t/m 16:00 uur en is inclusief lunch. Je bevrijdt je eigen verse lepel uit een mooi stuk lokaal hout. Naast veiligheid en mesvaardigheid komen ook verschillende mesgrepen voorbij en leer je houtlezen: een taal die je nog vaak van pas kan komen. Meld je aan via de website van De Hazelaar.

Eemlepel agenda met markten, demonstraties, activiteiten en workshops lepel snijden