Agenda

Op deze pagina vind je de Eemlepel agenda met markten & activiteiten waaraan Eemlepel deelneemt, en demonstraties & workshops lepel snijden die Eemlepel organiseert.
Wil je meedoen aan een workshop of wil je een workshop lepel snijden toevoegen aan je evenement of activiteit? stuur dan een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer naar info@eemlepel.nl. Wanneer je een Gmail account hebt check dan svp ook je spambox.


2023


 • Op zaterdag 16 december organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 16 december. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 18 november organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 18 november. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 21 oktober organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 21 oktober. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 23 september organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 23 september. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op 1 + 2 + 3 september is Eemlepel samen met een grote groep lepelsnijders te vinden op Lepelfeest in het Kuinderbos. Kijk voor meer info op de website van Lepelfeest. Geef je op en doe mee met het leukste vershout festival van Nederland.

 • Op zaterdag 19 augustus staat Eemlepel op het OogstfeestXXL bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden). Kijk op OogstfeestXXL voor meer info.

 • Op zaterdag 12 augustus organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 12 augustus. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 22 juli organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 22 juli. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 24 juni organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 24 juni. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 27 mei organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 27 mei. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 22 april organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 22 april. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 11 maart organiseert De Hazelaar in Soest een workshop lepel snijden in hun mooie workshopruimte in Soest. De workshop wordt gegeven door Eemlepel, is van 10:00 uur t/m 16:00 uur en is inclusief lunch. Je bevrijdt je eigen verse lepel uit een mooi stuk lokaal hout. Naast veiligheid en mesvaardigheid komen ook verschillende mesgrepen voorbij en leer je houtlezen: een taal die je nog vaak van pas kan komen. Meld je aan via de website van De Hazelaar.

 • Op zaterdag 25 februari organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 25 februari. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 21 januari organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 21 januari. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

2022


 • Op zaterdag 10 december organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 10 december. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 27 november staat Eemlepel op de eerste Duurzame Wintermarkt in Huis Miereveld in Amersfoort. Hier kun je in de middag tussen 12:00 en 16:00, naast verse Eemlepels, ook bijzondere lokale handgemaakte producten zien & kopen van lokale makers. Kom langs op de Miereveldstraat 72, Amersfoort.

 • Op zaterdag 19 november organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 19 november. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 15 oktober organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 15 oktober. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op 23 + 24 + 25 september is Eemlepel samen met een grote groep lepelsnijders te vinden op het eerste Lepelfeest Vlaanderen in Brugge (BE). Kijk op de website van Lepelfeest Vlaanderen. Geef je op en doe mee met deze eerste vershout festival in BelgiĆ«.

 • Op 2 + 3 + 4 september is Eemlepel samen met een grote groep lepelsnijders te vinden op Lepelfeest in het Kuinderbos. Kijk voor meer info op de website van Lepelfeest. Geef je op en doe mee met het leukste vershout festival van Nederland.

 • Op zaterdag 27 augustus organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 27 augustus. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus is Eemlepel te vinden op het Oogstfeest XXL van Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden. Er is een themaveld Verleden. Daar gebeuren onder andere: ploegen met paarden, boomslepen met paarden en een mallejan, demonstraties oude werktuigen, diverse oude ambachten met o.a. een “wolstraat” van scheren tot aan vilten en uiteraard lepelsnijden en vers hout bewerken door Eemlepel.

 • Op zaterdag 16 juli organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 16 juli. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 18 juni organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 18 juni. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 14 mei organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 14 mei. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 16 april organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 16 april. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 19 maart organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 19 maart. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 19 februari organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 19 februari. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • VERPLAATST NAAR 19 FEBRUARI >>Op zaterdag 15 januari organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 15 januari. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

2021


 • Op zaterdag 18 december organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij de Ambachtshoeve in Leusden (Hoeve Groot Zandbrink, Postweg 2, 3831 SE Leusden) waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 18 december. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 20 november organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij Het Groene Huis in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 20 november. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 23 oktober organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden bij Het Groene Huis in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 23 oktober. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op 3 + 4 + 5 september is Eemlepel samen met een grote groep lepelsnijders te vinden op Lepelfeest op de veluwe bij Epe. Kijk op de website van Lepelfeest. Geef je op en doe mee met het leukste vershout festival van Nederland.

 • Op zaterdag 17 juli organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 17 juli. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 3 juli organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 3 juli. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 19 juni organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 19 juni. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 5 juni organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 5 juni. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • Op zaterdag 29 mei organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 29 mei. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

 • VERPLAATST NAAR LATER IN MEI >>Op zaterdag 15 mei organiseert Eemlepel een workshop lepel snijden in Amersfoort waar je in een middag de fijne kneepjes van het werken met vers hout worden bijgebracht. Geef je op door een mail te sturen naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 15 mei. Doe mee en leer lepel snijden en andere vers hout vaardigheden.

Eemlepel agenda met markten, demonstraties, activiteiten en workshops lepel snijden