Bestellen

De producten die je bij Eemlepel kunt bestellen staan genoemd op de pagina met houtsnijgereedschap.
Het zijn de basisgereedschappen van Morakniv voor het snijden van lepels.
Tijdens workshops en markten zijn deze messen direct te koop. Bestellingen kunnen ook opgehaald worden in Amersfoort, dit heeft de voorkeur.
Doe je mee aan een Eemlepel workshop dan heb je na afloop de mogelijkheid de messen met korting aan te schaffen.

Bestelling

Vermeld bij je bestelling via mail je volledige naam en adres.

Afhalen

Je kunt je bestelling afhalen in Amersfoort, geef dit bij je bestelling aan dan krijg je van ons direct een email zodra alles voor je klaarstaat om afgehaald te worden. Het adres is Matthias Withoosstraat 37, 3812SR Amersfoort. Tel. 0627 025630

Verzenden

Bestelde producten worden verzekerd verzonden via PostNL of DHL.
De kosten voor verzenden bedragen 7,25 euro. Je ontvangt een Track- & Tracenummer van je bestelling zodat je het pakket kunt volgen.
We verzenden niet via brievenbuspost omdat hier geen Track en Trace op zit en het pakket niet verzekerd is.

Retourneren

Wanneer je een bestelling wilt retourneren kan dit binnen 14 dagen na ontvangst.
Na ontvangst van de ongebruikte en onbeschadigde producten wordt het aankoopbedrag naar je overgemaakt, dit is exclusief reeds gemaakte verzendkosten.
Je betaalt tevens de verzendkosten voor de retourzending naar ons m.a.w. je betaalt bij retourzenden 2x verzendkosten; denk daarom altijd even na of je je bestelling echt wilt doen.
Graag ontvangen wij voordat je iets terugstuurt een bericht van de retourzending via e-mail (info@eemlepel.nl) met daarin de reden en het bestelnummer. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
Terugbrengen kan ook, stuur daarvoor een bericht om een afspraak te maken. Na ontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag naar je bankrekening overgemaakt.