Houtsnijgereedschap

Het houtsnijgereedschap voor het lepel snijden van Morakniv, dat Eemlepel gebruikt in haar workshops, kun je ook bestellen via de website.
Mail je bestelling door en na betaling sturen we je deze toe, ook leverbaar tijdens workshop.
De levertijd is afhankelijk van de voorraad, prijzen zijn incl. btw en excl.verzendkosten

Morakniv 164 RH ~ vernieuwd gekromd lepelmes

Dit is de vernieuwde Mora 164 Rechtshandig, enkelzijdig geslepen. Dit gekromde lepelmes / haakmes is onmisbaar bij het uithollen van lepels en kuksa’s. Vervaardigd van stevig carbon staal. Door de enkelzijdige snede is het mogelijkheid om extra druk te zetten met je duim. Het mes

prijs: € 31,00 incl. btw
Houtsnijgereedschap Mora120

Morakniv 120 ~ korte rechte houtsnijmes

Het standaard houtsnijmes en de kortere versie van de Morakniv 106. Gebruiksvriendelijk en ligt prettig in de hand, ook voor precisiewerk. Een allround mes waar je alle kanten mee op kunt; met kracht en precisie. Wordt geleverd inclusief zwart kunststof schede.

prijs: € 22,50 incl. btw
Houtsnijgereedschap Mora106

Morakniv 106 ~ lange rechte houtsnijmes

Een prachtig kwaliteits houtsnijmes met een iets langer lemmet. Fijne houten handgreep die prettig in de hand ligt. Omgaan met het venijnige puntje heeft oefening nodig omdat het bij bepaalde snijgrepen dicht bij je vinger kan komen. Wordt geleverd inclusief zwart kunststof schede.

prijs: € 22,50 incl. btw

Morakniv 162 ~ dubbelzijdig geslepen vernieuwd gekromd lepelmes

Dit is de vernieuwde Mora 162. Dit gekromde lepelmes / haakmes is onmisbaar bij het uithollen van lepels. Het is vervaardigd van stevig carbon staal en dubbelzijdig geslepen. Door de dubbelzijdige snede is het mogelijkheid om het zowel links- als rechshandig te gebruiken.

prijs: € 32,= incl. btw
Watervast schuurpapier

Watervast schuurpapier set

Om je gereedschap scherp maken én scherp houden is een kunst apart. De methode met watervast schuurpapier een goed en betaalbaar alternatief om je gereedschap te slijpen. Deze set bestaat uit een stuk rondhout, een stuk vlakhout en 4 velletjes Watervast schuurpapier oplopend in korrelgrootte; P 600, P 1000, P 2500 en de fijnste korrelgrootte P 5000.

prijs: € 8,50 incl. btw

Tijdens de workshop van Eemlepel leer je veilig en vaardig om te gaan met houtsnijgereedschap voor het lepel snijden van Morakniv; de Mora 164 en de Mora 120. Na afloop van de workshop hebben deelnemers de mogelijkheid om een of beide workshopmessen over te nemen voor een scherpe prijs.