Houtsnijgereedschap

Het houtsnijgereedschap voor het lepel snijden van Morakniv, dat Eemlepel gebruikt in haar workshops, kun je ook bestellen via de website.
Mail je bestelling door en na betaling sturen we je deze toe, ook leverbaar tijdens workshop.
De levertijd is afhankelijk van de voorraad, prijzen zijn incl. btw en excl.verzendkosten

Morakniv linkshandig lepelmes

Morakniv 164 LH ~ NIEUW Linkshandig gekromd lepelmes

Nieuw model met stompe punt. Linkshandig lepelmes met houten greep, enkelzijdig geslepen. Ook ideaal om een kuksa te snijden. De nieuwe MORA 164 LH is verkrijgbaar met of zonder leren beschermhoesje. De prijs is € 31,= zonder beschermhoesje en € 35,= met leren beschermhoesje incl. btw en excl. verzendkosten.

prijs: € 31,= / € 35,= incl. btw
Morakniv rechtshandig lepelmes

Morakniv 164 RH ~ VERNIEUWD Rechtshandig gekromd lepelmes

Vernieuwd model met stompe punt. Rechtshandig lepelmes met houten greep, enkelzijdig geslepen. Ook ideaal om een kuksa te snijden. De nieuwe MORA 164 RH is verkrijgbaar met of zonder leren beschermhoesje. De prijs is € 31,= zonder beschermhoesje en € 35,= met leren beschermhoesje incl. btw en excl. verzendkosten.

prijs: € 31,= / € 35,= incl. btw
Houtsnijgereedschap Mora120

Morakniv 120 ~ korte rechte houtsnijmes

Het standaard houtsnijmes en de kortere versie van de Morakniv 106. Gebruiksvriendelijk en ligt prettig in de hand, ook voor precisiewerk. Een allround mes waar je alle kanten mee op kunt; met kracht en precisie. Wordt geleverd inclusief zwart kunststof schede.

prijs: € 22,50 incl. btw
Houtsnijgereedschap Mora106

Morakniv 106 ~ lange rechte houtsnijmes

Een prachtig kwaliteits houtsnijmes met een iets langer lemmet. Fijne houten handgreep die prettig in de hand ligt. Omgaan met het venijnige puntje heeft oefening nodig omdat het bij bepaalde snijgrepen dicht bij je vinger kan komen. Wordt geleverd inclusief zwart kunststof schede.

prijs: € 22,50 incl. btw
Morakniv 162 dubbelzijdig lepelmes

Morakniv 162 ~ VERNIEUWD dubbelzijdig gekromd lepelmes

Vernieuwd model met stompe punt. Dubbelzijdig geslepen lepelmes met kleine radius en houten greep. De nieuwe MORA 162 is verkrijgbaar met of zonder leren beschermhoesje. De prijs is € 32,= zonder beschermhoesje en € 36,= met leren beschermhoesje.

prijs: € 32,= / € 36,=incl. btw
Morakniv 163 dubbelzijdig lepelmes

Morakniv 163 ~ VERNIEUWD dubbelzijdig gekromd lepelmes

Vernieuwd model met stompe punt. Dubbelzijdig geslepen lepelmes met grote radius en houten greep. De nieuwe MORA 163 is verkrijgbaar met of zonder leren beschermhoesje. De prijs is € 32,= zonder beschermhoesje en € 36,= met leren beschermhoesje.

prijs: € 32,= / € 36,=incl. btw
Watervast schuurpapier

Watervast schuurpapier set

Om je gereedschap scherp te maken en scherp te houden is een kunst apart. De methode met watervast schuurpapier een goed en betaalbaar alternatief om je gereedschap te slijpen. Deze set bestaat uit een stuk rondhout, een stuk vlakhout en 4 velletjes Watervast schuurpapier oplopend in korrelgrootte; P 600, P 1000, P 2500 en de fijnste korrelgrootte P 5000.

prijs: € 8,50 incl. btw

Tijdens de workshop van Eemlepel leer je veilig en vaardig om te gaan met houtsnijgereedschap voor het lepel snijden van Morakniv; de Mora 164 en de Mora 120. Na afloop van de workshop hebben deelnemers de mogelijkheid om een of beide workshopmessen over te nemen voor een scherpe prijs.