Houtsnijgereedschap

Het houtsnijgereedschap voor het lepel snijden van Morakniv, dat Eemlepel gebruikt in haar workshops, kun je ook bestellen via de website.
Mail je bestelling door en na betaling sturen we je deze toe, ook leverbaar tijdens workshop.
De levertijd is afhankelijk van de voorraad, prijzen zijn incl. btw en excl.verzendkosten

Houtsnijgereedschap Mora164

Morakniv 164 ~ gekromd lepelmes

Dit gekromde lepelmes / haakmes is onmisbaar bij het uithollen van lepels. Vervaardigd van stevig carbon staal en enkelzijdig geslepen. Door de enkelzijdige snede is het mogelijkheid om extra druk te zetten met je duim. Dit lepelmes is alleen rechtshandig uitgevoerd. Wij geven dit mes een extra slijpbeurt omdat het vanaf fabriek niet scherp geleverd wordt.

prijs: € 25,50 incl. btw
Houtsnijgereedschap Mora120

Morakniv 120 ~ korte rechte houtsnijmes

Het standaard houtsnijmes en de kortere versie van de Morakniv 106. Gebruiksvriendelijk en ligt prettig in de hand, ook voor precisiewerk. Een allround mes waar je alle kanten mee op kunt; met kracht en precisie. Wordt geleverd inclusief zwart kunststof schede.

prijs: € 22,50 incl. btw
Houtsnijgereedschap Mora106

Morakniv 106 ~ lange rechte houtsnijmes

Een prachtig kwaliteits houtsnijmes met een iets langer lemmet. Fijne houten handgreep die prettig in de hand ligt. Omgaan met het venijnige puntje heeft oefening nodig omdat het bij bepaalde snijgrepen dicht bij je vinger kan komen. Wordt geleverd inclusief zwart kunststof schede.

prijs: € 22,50 incl. btw
Houtsnijgereedschap Mora outdoor bijl

De Morakniv outdoor bijl

is een ideaal maatje om de ruwe vorm van de lepel uit een houtblok of dikke tak te hakken. Het gewicht van deze outdoor bijl (500 gram) is prettig laag waardoor ze makkelijk hanteerbaar is, ook voor langere tijd. Het handvat is van stevig duurzaam kunststof en de bijlkop is van Carbon staal gemaakt. Het snijvlak is 9 cm en de totale lengte van de bijl is 32 cm. Een leren schede om het snijvlak te beschermen wordt meegeleverd.

prijs: € 55,= incl. btw
Watervast schuurpapier

Watervast schuurpapier set

Om je gereedschap scherp maken én scherp houden is een kunst apart. De methode met watervast schuurpapier een goed en betaalbaar alternatief om je gereedschap te slijpen. Deze set bestaat uit een stuk rondhout en 4 velletjes Watervast schuurpapier oplopend in korrelgrootte; P 600, P 1000, P 2500 en de fijnste korrelgrootte P 5000.

prijs: € 6,50 incl. btw

Tijdens de workshop van Eemlepel leer je veilig en vaardig om te gaan met houtsnijgereedschap voor het lepel snijden van Morakniv; de Mora 164 en de Mora 120. Na afloop van de workshop hebben deelnemers de mogelijkheid om een of beide workshopmessen over te nemen voor een scherpe prijs.