Workshop lepel snijden

Op zaterdag 23 oktober 2021 organiseert Eemlepel een workshops lepel snijden waar je de fijne kneepjes van het lepel snijden leert. In een middag ga je lekker aan de slag met een vers stuk wilgen, berken en andere inheemse houtsoorten.

In de workshop lepel snijden komen naast veiligheid en mesvaardigheid ook verschillende mesgrepen voorbij en leer je houtlezen: een taal die je nog vaak van pas kan komen.
Je werkt met het lepelmes en houtsnijmes van Morakniv die beiden speciaal voor het lepel snijden zijn ontwikkeld en die beiden zeer scherp zijn. Na afloop van de cursus heb je de mogelijkheid om de messen waarmee je gewerkt hebt over te nemen voor een scherpe prijs, zodat je thuis verder kunt werken aan je vaardigheden en je lepelverzameling kan groeien. Daarnaast nemen we ook handig slijpmateriaal mee om je gereedschap scherp te houden.
Voor deze cursus is geen ervaring vereist.

Workshop lepel snijden

Datum: zaterdag 23 oktober
Tijdsduur: 12:00 – 17:00 uur
Locatie: Het Groene Huis, Amersfoort
Prijs: € 65,-
De workshop is inclusief vers hout, gebruik van gereedschap en hakblok, koffie, thee en een vers gebakken stuk appeltaart.
Maximaal aantal deelnemers: 12
Minimum leeftijd: 12 jaar onder begeleiding door ouder, deelname voor kind € 32,50

Aanmelden

Wil je meedoen aan een van beide workshops stuur dan een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer naar info@eemlepel.nl o.v.v. Workshop lepel snijden zaterdag 23 oktober. Wanneer je een Gmail account hebt check dan svp je spambox.

Zodra je aanmelding binnen is, ontvang je een bericht met de betalingsgegevens en aanvullende workshopinformatie. Na betaling is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestiging.
De minimum leeftijd voor deelname aan de workshop is 12 jaar waarbij minimaal een ouder meedoet. Na overleg met ouder(s) kan een kind zelfstandig aan de workshop deelnemen vanaf 16 jaar.

Voorjaarsworkshop lepel snijden