Staycation

Voor een mooie vakantie ervaring hoef je niet ver te reizen.

In een grote groep lepel snijden is nog even niet mogelijk en Het Groene Huis is nog tot september gesloten voor bijeenkomsten en workshops. Dus bedachten we een alternatief; als we niet in Het Groene Huis terecht kunnen dan komen we met de workshop lepel snijden toch naar je toe!
Woon je in Amersfoort of omgeving en is je vakantie dit jaar beperkt tot je achtertuin dan heeft Eemlepel een speciale last minute aanbieding voor je.

Een korte clinic lepel snijden variƫrend van een introductie lepel snijden tot een masterclass lepel snijden. Het enige dat er nodig is is een plekje in je achtertuin waar gesnipperd mag worden. Ik kom naar je toe en neem gereedschap, hakblok en een paar stukken hout mee. Wil je leren om met een bijl te werken, of leren om je messen te slijpen? Of wil je misschien meer weten over het snijden van een Zweedse drinkbeker / kuksa? Ik pas de clinic aan op jou lepelvraag. Duur van de clinic is 1 tot 2 uur of in overleg langer, in deze tijd leer ik je de ins & outs van het lepel snijden, slijpen, hakken of kuksasnijden.

Kosten voor de Eemlepel Staycation zijn in overleg en afhankelijk van het aantal gezins- / familieleden of vrienden die je optrommelt om mee te doen (max 4 deelnemers). Ook voor de Stacation geldt dat lepelmes en houtsnijmes na afloop van de workshop tegen een scherpe prijs aangeschaft kunnen worden. Stuur een berichtje met je telefoonnummer naar info@eemlepel.nl en ik neem contact met je op, dan prikken we een datum en kijken wat er gesneden kan worden.