Lepelfeest 2018

Op zaterdag 22 en zondag 23 september 2018 vond het eerste Lepelfeest plaats; het eerste Nederlandse festival van lepel snijders en vers hout bewerkers.

Veertig enthousiaste lepel snijders hadden aan de oproep gehoor gegeven en kwamen in de bossen van Epe bij elkaar voor een vers houtvol weekend. Ondanks dat de weergoden niet helemaal meewerkten was het een geweldig weekend gevuld met leerzame workshops & bergen vers hout. Een geslaagde eerste editie die direct al vroeg om een vervolg in 2019.

Hieronder zie je een korte foto-impressie van het eerste Lepelfeest in september 2018. Word je na het zien van de foto’s enthousiast en wil je meedoen in september? Meld je dan aan via de website van Lepelfeest, en wacht niet te lang met aanmelden, de deelname is dit jaar beperkt tot 60 deelnemers.